Blog Misije Moguće

Ovdje donosimo novosti o programima i prilikama

Novi webinari, edukacije i novi termini programa Misije Moguće

Jun 04, 2024

Početak ljeta vrijeme je za širenje vidika, učenje i stvaranje novih prilika, zar ne?

Programi Misije Moguće otvorili su nekoliko novih termina, u ponudi su nove edukacije, i spremni su novi webinari.

Evo i rasporeda:

06.06. 2024

Besplatna radionica o donošenju odluka ima novi termin u rasporedu. 06.06. u 18,00 obrađujemo temu odluka o besplatnom i neplaćenom radu. OVDJE je link za prijavu a OVDJE je dostupno više informacija. 

Besplatni trening Jamesa Wedmore-a (The Rise of the Digital CEO LIVE 3-Part Training), kojeg preporučujem kao partner, održava se jednom godišnje sa početkom 06.06. i predstavlja jednu od najboljih poslovnih škola za online biznis zasnovan na ekonomiji znanja. OVDJE je link za prijavu, uz napomenu da ću ponuditi savjet svima koji budu zatražili više informacija.

11.06. 2024

Radionica za freelancere: 11 praktičnih ideja kako sebi povećati prihode na rasporedu je 11.06. u 18,00. OVDJE je link za prijavu i više detalja. Ova radionica na jednostavan način pojašnjava koji su najbrži načini i ideje za povećavanje prihoda, umjesto prihvaćanja prevelikog broja nepovoljnih poslova.

12.06. 2024

U partnerstvu sa ERAZMO centrom za promociju cjeloživotnog učenja, 12.06. u 18,00 na rasporedu je novi termin besplatnog predavanja o ekonomiji znanja. Link za prijavu je OVDJE, a moguće je prijaviti se i direktno na [email protected].

13.06. 2024

U partnerstvu sa Eduza.hr, u 16,00 nudim praktičnu edukaciju za sve koji žele živjeti od svoga znanja, koja će biti dostupna na Eduza kanalima.

Isti dan, u 18,00 na programu je sasvim novi besplatni webinar Kakva edukacija će vam biti isplativa? Besplatnih tečajeva, kratkih edukacija i in-house radionica u ponudi je mnogo, i nema načina da se uporedi kredibilnost i kvaliteta ponuđenog. Čak ni fakulteti i formalno obrazovanje ne nude jamstvo povrata na investiciju. Kome vjerovati? Kako dobiti najviše za uloženi novac, energiju i vrijeme? Upravo o tome govorimo na ovom webiinaru, na koji se možete prijaviti OVDJE.

16.06. 2024

Posljednja prilika za nove volontere i ambasadore Misije Moguće je već otvorena za aplikacije, a rok za prijave je 16.06. OVDJE se može pronaći više detalja i link za prijavu u program koji nuža prilike za prva profesionalna iskustva uz mentorstvo. 

18.06.2024

Novi termin besplatnog webinara za mlade na početku karijere: Volontiranjem na početku karijere povećaj sebi šanse za bolji posao je 18.06. u 18,00. OVDJE se može pronaći više detalja i link za prijavu.

Dodatno, ponovo je otvoreni programi za poduzetnike, dostupni na zahtjev:

Osnove komunikacije i marketinga za isplativo pružanje usluga (5 koraka do cjelovitog marketing plana). Više detalja je dostupno OVDJE.

Kako odrediti ili promijeniti cijenu neodoljive ponude, sa kompletnim opisom i više detalja OVDJE.

Naravno, individualni termin za mentorski savjet je dostupan na zahtjev, a više detalja o tome je dostupno klijentima na mailing listi.

Važna napomena: Sve lekcije se plaćaju, samo na različite načine - neke vremenom, druge frustracijama, energijom i greškama, a neke novcem. Zar ne?

 

 

NOVOSTI IZ PROGRAMA MISIJE MOGUĆE

Želiš redovne obavijesti?

Ostavi email i javljamo kad se pojave prilike ili kad imamo novosti!

Tvoji podaci su sigurni i ne šaljemo gluposti.